Ahurlu İlkokulu

WEB https://ahurluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KOVANLIK BELDESİ AHURLU MAH. MERKEZ/37 SK. GİRESUN BULANCAK AHURLU İLKOKULU BLOK NO: 23 BULANCAK / GİRESUN
VİZYON : Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sağlam karakterli, dürüst, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan örnek öğrenciler yetiştirmek.
MİSYON : Ahurlu İlkokulu olarak hedefimiz, ana okul yaşlarından başlayarak, ilkokulun son sınıfına kadar sağladığımız eğitimle, güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Bulancak- Kovanlık Beldesi karayolu üzerinden sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Köy
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 45 km´dir. İl merkezine uzaklık 60 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :